fbpx
knjigovodstvena-agencija-konto

Konto

Konto je knjigovodstvena agencija koja pruža knjigovodstvene i računovodstvene usluge. Osnivanje sopstvene firme, pogotovo u vreme nestabilne ekonomske situacije i njeno pozicioniranje na tržištu, nije ni lak, ali ni zahvalan poslovni poduhvat.

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge

Naše iskustvo u vođenju knjigovodstva firme pokazalo se kao vrlo korisno i dragoceno. Ukoliko vam je potrebno poslovno savetovanje, takođe vam stojimo na raspolaganju. Naše knjigovodstvene usluge prilagodili smo svakom pojedinačnom klijentu i njegovom poslovnom senzibilitetu. Zahvaljujući kvalitetu i metodologiji rada stekli smo poverenje velikog broja klijenata.

Preciznost, brzina ažuriranja knjigovodstvenih podataka, kao i vrhunski profesionalizam samo su neke od osobina koje krase našu knjigovodstvenu firmu. Trudimo se da naši stručni saveti i realizacija posla uvek bude na najvišem nivou.

Mi vam garantujemo ažurnost, preciznost, pouzdanost, odgovornost i trudićemo se da opravdamo Vaše poverenje. Na kraju svakog meseca sačinjavamo finansijski izveštaj i upućujemo Vas kako da poslujete ekonomičnije. Za ispravnost Vaše dokumentacije garantujemo i finansijski.

Računovodstveni izveštaji

Sastavljamo sve računovodstvene izveštaje: bilans stanja, bilans uspeha, knjigu odluka, popis, poreske prijave. Obavljamo revizorske usluge i usluge budžetskog knjigovodstva.

Obračunavamo PDV, pružamo savete, tumačimo zakone i propise i obaveštavamo o promenama istih. Čuvamo poslovne knjige i ostale knjigovodstvene isprave.

Posedujemo vrhunski kvalitet stručnih kadrova koje jedna agencija koja se bavi ovako odgovornim poslom mora da ima. Pre vaših odluka dobićete kvalitetne, precizne i pouzdane savete koji vam u mnogome olakšavaju poslovanje.

Za Vas ćemo obavljati knjigovodstvene usluge u skladu sa najvšim računovodstvenim principima. To podrazumevaobavljanje  svih poslova koji su predviđeni Zakonom o računovodstvu i reviziji, a koji su u skladu sa važećim podzakonskim propisima kojima se uređuje vođenje poslovnih knjiga.

Za vas vršimo kompletno knjigovodstvo, obračun plata, izrada knjigovodstvenih izveštaja svih vrsta, obračun poreza i poslovno savetovanje.

Za sve informacije vezane za knigovodstvene i računovodstvene usluge kontaktirajte nas, a mi ćemo odgovoriti na sve VAše zahteve. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših usluga.

24000 Subotica

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku