fbpx
knjigoveznica

Speedy Book

Knjigoveznica i kopirnica Speedy book počela je sa radom 1990-te godine. Osnovna delatnost je grafička dorada (tvrdi povez i drugi radovi po uzorku, restauracija knjiga, šivenje knjiga), fotokopiranje i štampa sa diska (crno belo i u boji), skeniranje.

Koričenje, tvrdi povez, zlatotisak, fotokopiranje – Knjigoveznica Speedy Book.

Ostvarili smo uspešnu saradnju sa sa mnogim preduzećima, državnim ustanovama, fakultetima, višim školama i drugim pravnim subjektima. Nudimo vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Posao obavljamo u kratkom roku. Kod nas možete dobiti različite usluge, kao što su:

  • Koričenje – meki i tvrdi povez, povezivanje radova;
  • Fotokopiranje i skeniranje;
  • Štampa u boji, crno bela štampa;
  • Korice za plakate, kutije, futrole, itd.

Usluge koričenja

Postoje različite vrste koričenja u zavisnosti od toga šta se koriči i na koji period. Posebno možemo izdvojiti koričenje diplomskih radova po veoma povoljnim cenama za studente. Kod nas možete dobiti tvrdi povez sa ispisivanjem teme na koricama, kao i zlatotisak. Ova vrsta koričenja podrazumeva povezivanje radova sa koricama od čvrstog kartona, koji se zatim oblaže kožom, ili tekstilom. Na koricama se mogu upisati naslov rada i ostale informacije koje su potrebne. Meki povez podrazumeva koričenje radova sa mekim koricama od kartona. Izrada podrazumeva nižu cenu od tvrdog poveza.

Vršimo povez završnih radova – doktorski rad, magistarski rad, specijalistički i seminarski radovi sa ispisivanjem teme. Radimo po uzorku, povezivanje službenih listova, izrada jelovnika, pravimo kutije za plakete i futrole za diplome, kutije za vizite karte, kutije za ordenje.

Takođe, jedna od naših usluga je i fotokopiranje i skeniranje. Jednostrano i dvostrano, kopiranje u boji ili crno belo. Kopiranje različitih formata. Skeniranje dokumenata, knjiga, fotografija.

Štampa sa diska, kao i štampa u boji, ili crno bela štampa. Naš stručan tim Vam može pomoći u izboru najboljeg načina štampanja.

Možemo izdvojiti i to da pružamo posebne pogodnosti za pravna lica. Tu je i mogućnost plaćanja preko računa.

Lomina 4, Beograd