fbpx
KR-80-ambar-vrata-3

Vanki Maniglie

Vanki Maniglie je kompanija u čiji osnovni asortiman proizvoda spadaju kvake, brave, klizni mehanizmi za vrata, šarke ili cilindri.

Klizni mehanizmi za vrata, kvake, brave

Kompanija Vanki Maniglie osnovana je 1996. godine u Beogradu. Svih ovih godina od osnivanja preduzeća do sada, vrlo pažljivo su saslušane i ostvarene želje kupaca i na osnovu toga su prilagodili svoju ponudu. Bilo da su Vam potrebne kvake, brave, klizni mehanizmi za vrata, šarke ili cilindri, Vanki Maniglie je pravi izbor za Vas. Zavidna tradicija uspešnog poslovanja, stručnost i profesionalnost zaposlenih učinili su da firma postane prepoznatljiva na tržištu.

Proizvodi koji su obuhvaćeni ponudom kompanije su:

  • kvake,
  • Celegon mehanizmi,
  • klizni mehanizmi,
  • AGB brave,
  • klizni mehanizmi ambar vrata,
  • plivajuće kapije,
  • kugle i dodaci.

U ponudi su kvake i brave raznih dimenzija i završnih obrada, inox, mesing i tome slično.

U asortimanu firme nalazi se veoma široka ponuda italijanskih proizvođača kliznih i klizno preklopnih mehanizama za drvena vrata, poput Pettiti Giuseppe iz Torina i Celegon iz Venecije.

Celegon je italijanska kompanija specijalizovana za proizvodnju okova za vrata i nameštaj. Njihova specijalnost je razvoj i industrijska proizvodnja originalnih sistema za ovaj sektor, u partnerstvu sa afirmisanim specijalizovanim dizajnerima.

Pettiti Giuseppe je kompanija specijalizovana za proizvodnju hardverskih proizvoda kao što su čelična klizna rešenja za industrijska vrata, aluminijumska klizna rešenja za unutrašnja vrata, štancane i podesive šarke za vrata i kapije, čelični i najlonski točkovi za kapije, pribor za kapije, zatvarači vrata, ukrasi, kontra ramovi za klizna vrata i sigurnosne rešetke.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, sugestiju ili primedbu, budite slobodni da nas kontaktirate. Mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Posebno nam je zadovoljstvo da u saradnji sa kupcima ostvarujemo njihove želje i potrebe koje neretko izlaze iz okvira redovnog lagera. To se najviše odnosi na odabir modela kvaka,a neretko pružamo usluge i pravljenja vrata na osnovu izabranog tipa mehanizma.

Vidikovački venac 2D, 11000 Beograd