fbpx
Restoran Varijanta – Bogat izbor hrane i pića

Varijanta cafe restaurant

Restoran Varijanta je novootvoreni lokal u srcu pešačke zone Beograda koji nudi veliki izbor jela internacionalne kuhinje za svakodnevno uživanje svim čulima. U prelepom ambijentu našeg lokala možete organizovati i sve vrste proslava sa Vama dragim osobama.

Restoran u Beogradu – Varijanta cafe restaurant.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji u neposrednoj blizini javne garaže na Obilićevom vencu, do restorana Varijanta možete stići laganom šetnjom kroz centar grada. Kapacitet prijatnog unutrašnjeg dela je 60 mesta, a gostima je na raspolaganju i prelepa bašta u letnjem periodu.

Restoran Varijanta je pravi izbor za savršen početak dana, uz šoljicu omiljene kafe i prelistavanje dnevne štampe. Ukoliko Vam je potreban predah od obaveza u toku dana, najbolja varijanta je da svratite do nas na ukusan ručak sa kolegama ili porodicom.

Osmišljen od strane vrhunskih kulinarskih majstora, bogat i raznovrstan meni oduševiće gurmane svih generacija.

Iz naše internacionalne ponude izdvajaju se:

  • Jela od mesa;
  • Paste;
  • Pice;
  • Rižota;
  • Lignje;
  • Losos i drugi specijaliteti nezaboravnog ukusa i mirisa.

Ukoliko vam je potrebno organizovanje proslava, restoran Varijanta organizuje sve vrste događaja u prijatnom ambijentu u samom centru grada. Okupite Vaše najmilije i proslavite venčanje, rođendan, krštenje ili godišnjicu firme, uz bogat izbor hrane i pića, odličnu atmosferu i profesionalnu uslugu.

Najbolja varijanta za Vaše uživanje!

Maršala Birjuzova 3, Beograd