fbpx
celicne-konstrukcije-2

Popović montaža

Popović montaža je preduzeće koje se bavi poslovima u oblasti metalo-prerađivačke industrije, mašinstva i građevinarstva. Osnovni zadaci firme su izrada i montaža čeličnih konstrukcija, hala, industrijskih pogona, hangara, hladnjača i drugih objekata.

Bravarski radovi, izrada i montaža čeličnih konstrukcija

Popović montaža postoji preko 10 godina. Ono po čemu su se za to vreme izdvojili su tradicija, kvalitet i pouzdanost. Preduzeće se pretežno bavi proizvodnjom čeličnih konstrukcija pre svega u oblasti građevinarstva. Prednost ovakve gradnje je u brzini gradnje kao i u ekonomičnosti. Preduzeće je razradilo sistem gradnje čeličnih konstrukcija po sistemu montažno demontažnih objekata. Objekti koje izrađuju mogu biti različitih namena od industrijskih do spotrskih. Materijali koji se koriste u izradi su prvoklasnog kvaliteta što potvrđuju atestima.

U proizvodnom i prodajnom asortimanu preduzeća nalaze se i:

  • Metalne konstrukcije,
  • Hladno oblikovani profili,
  • Limovi,
  • Flahovi,
  • Građevinske žabice,
  • Stubovi za rasvetu,
  • Okrugle šavne cevi,
  • Kvadratne šavne cevi.

Balon hale, njihova konstrukcija i postavljanje, još je jedna od usluga koja se nalzi u ponudi firme. Ono što najviše interesuje investitore jeste cena. Cena uglavnom zavisi od raznih faktora, mesta izgradnje tj. lokacije, visine objekta,namene objekta, meteoroloških uslova u toku čitave godine, uslova zemljišta. Svi navedeni uslovi utiču na statiku objekta, a samim tim i na količinu ugrađenog materijala. Cena se izražava kroz kilogram ugrađenog materijala, stoga je preporuka da ih kontaktirate već u prvim fazama planiranja izgradnje kako bi vam dali savete za najoptimalniju gradnju.

Od opreme poseduju sopstvenu auto dizalicu, dve samohodne platforme i veliki broj aparata i drugih uređaja koji se primenjuju u oblasti prerade crne metalurgije, mašinstva i zavarivanja.

Pored proizvoda i usluga koje vrše mogu vam ponuditi i prodaju proizvoda iz asortimana crne metalurgije.

Pre svega nam je u interesu izgradnja kvalitetnih i bezbednih objekata. Za sve objekte koje radimo sa našim ili vašim projektom mora postojati statički proračuna. Možete nas kontaktirati za sve informacije, a mi ćemo vam rado odgovoriti na sva pitanja.

Kolarski put bb, Smederevo