fbpx

Ordinacija Radojčić

Ginekološko akušerska ordinacija Radojčić nalazi se u Beogradu, pored hrama Svetog Save, kod Karađorđevog parka. Na površini 266m2 nalaze se tri ordinacije (dve ginekološke ordinacije), mala ordinacija za intervencije i prostorija sa krevetima za odmor pacijenata.

Ginekološko akušerska ordinacija

Konsultanti su specijalisti sa VMA koji imaju dugogodišnje iskustvo kako iz područja ginekologije tako i iz ostalih grana medicine. Pored klasičnog ginekološkog pregleda, radi se kolposkopija, ultrazvučna dijagnostika (najsavremenijim color dopler ultrazvučnim aparatom), papanikolau, svi brisevi…

Usluge ordinacije

U ordinaciji se radi ultrazvuk dojki, abdomena, štitne žlezde i kolor dopler krvnih žila. Papanikolau gledaju ginekolozi sa završnom subspecijalizacijom iz citologije. Rade se sve laboratorijske analize uključujući i izoliranje Chlamidie trachomatis, Ureaplasme, Mycoplasme i HPV virusa.

Radi se biopsija grlića, explorativne kiretaže, patohistološka analiza koja se radi u najkvalitetnijoj laboratoriji za patologiju u gradu, a rezultati se dobijaju za 4 dana.

Ablacija kondiloma i leep biopsije grlića se rade na najsavremeniji način – radiotalasima. Aplikacija spirale i odstranjivanje spirale su jedne od rutinskih procedura.

Trudnoća se prati od početka do 36-38 nedelje kada se napravi kontakt sa jednim od porodilišta. U 12-toj nedelji se radi ekspertski ultrazvuk, Doubl test, a u 16-toj i Tripl test i prema potrebi amniocenteza. Ordinacija poseduje i kardiotokograf, kojim se prate kontrakcije i otkucaji bebinog srca na kraju trudnoće.

Moguća su sva ispitivanja kod sterilnih parova – brisevi, folikulometrija, spermogram, histerosalpingografija, hormonski status, folikulometrija i laparoskopija. Rade se intrauterine i insemenicije sa svimiranom spermom partnera ili donora.

Ordinacija poseduje i osteodenzitometar, aparat za određivanje gustine kostiju, Lunar, najkvalitetniji u toj oblasti aparata. Služi za ranu dijagnozu osteoporoze žena i muškaraca, za praćenje efikasnosti lečenja osteoporoze.

U mogućnosti smo pružiti zdravstvene usluge kako iz ginekologije i akušerstva, tako i konsultativne preglede eminentnih stručnjaka iz oblasti endikronologije, urologije, reumatologije, hirurgije, dermatologije.

Pogledajte preporuke naših pacijenata. Dođite i uverite se u kvalitet usluge i ljubaznost osoblja.

Cene su pristupačne, a usluga vrhunska!

Braničevska 2, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku