fbpx
FB_IMG_1596713994868

Gilić Stil

Gilić stil iz svoje ponude izdvaja sklopive stolove koji su idealni za male prostorije ili stanove. Ovi stolovi su praktični i korisni za one koji žele da uštede na prostoru, a u isto vreme imaju funkcionalni kutak za sebe. Proizvodnja nameštaja od punog drveta i pločastog materijala.

Sklopivi stolovi, leptir sto, kreveti od drveta

Firma je osnovana 2009 godine, bavi se proizvodnjom nameštaja od punog drveta i pločastih materijala.Proizvodi po kojima su prepoznatljivi su :
  • Kreveti od punog dreveta;
  • Komadni nameštaj;
  • Sklopivi stolovi.

Kreveti od punog drveta

Krevet od punog drveta pored dugogodišnjeg kvaliteta i izdržljivosti, nudi i potpun estetski doživljaj. Po želji kupca možemo uraditi bračni krevet, krevet samac ili neku drugu vrstu ležaja. Možete birati izgled uzglavlja kao i boju u kojoj želite da se uradi. Kreveti se izrađuju od parene bukve 1.klase.

Sklopivi stolovi

Koliko puta Vam se učinilo da Vam nedostaje još samo malo prostora u svom stanu. Idealno rešenje za Vas su sklopivi stolovi koji zauzimaju malo prostora. Sklopivi stolovi koji se vrlo lako sklapaju i rasklapaju su pogodni za stanove, kancelarije, hostele, vikendice ili bilo koji drugi prostor. Kancelarija ili trpezariski sto mogu biti spremni za tren oka.

Iz ponude smo izdojili :

  • Zidni sto sa sklopivim mehanizmom;
  • Zidni sklopivi sto sa fotografijom;
  • Leptir sto.

Zidni sklopivi sto sa mehanizmom

Montira na zid i posebnim mehanizmom ga podižete kada vam je potreban. Dostupan je u dimenziji 600-800×400-450mm . Možete ga montirati u kuhinji, trezariji, na terasi ili radionici.

Zidni sklopivi sto sa fotografijom

Idealna zamena za malu kućnu kancelariju koja neće zauzimati mnogo mesta. Iza fotografije koju sami birate, krije se funkcionalan sto sa policama. Veoma lako se rasklapa tako da ga mogu koristiti i deca. Zbog fotografije koju sami birate prilagodljiv je u više prostorija. Možete ga koristiti u dečijoj sobi, kuhinji, terasi ili malim stanovima ili hostelima. Dostupan je u beloj i crnoj boji, dimenzija: širina 560mm, visina 820mm, dubina 180mm.

Leptir sto

Ovaj sto namenjen je porodicama koje vole funkcionalnost i svoj prostor. Namena leptir stola je višestruka i može Vam zameniti veliki trpezariski sto za 6 ili 8 osoba. Zahvaljujući njegovim sklopivim stranicama možete koristiti samo jednu stranu ili ga jednostavno sklopiti i odložiti sa strane. Ali kada odjednom imate neočekivanu posetu za tren dobijate trpezariski sto za ručavanje. Moguća je izrada u kombinaciji dve boje ili u jednoj boji. Kao najtraženiju kombinaciju boja možemo Vam preporučiti wenge – bagrem svetli.

Svi proizvodi se isporučuju sklopljeni na najmanju moguću dimenziju. Isporuka se vrši kurirskom službom. Plaćanje je pouzećem.

Postoji mogućnost izrade po Vašim dimenzijama.

Za sve dodatne informacije o stolovima možete nas kontaktirati. Zadovoljni klijenti koji koriste naše funkcionalne stolove su naša najbolja preporuka.

Donji Krčin bb, Varvarin

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku