fbpx
geoprojekt_geodetski_biro_-_geodetski_poslovi

Geoprojekt geodetski biro

Geodetski biro Geoprojekt radi sve vrste geodetskih poslova (geodetska merenja) kako za pravna, tako i za fizička lica. Naša glavna prednost su brzo i kvalitetno izvedeni poslovi. Naravno, uvek uz poštovanje svih propisa i uslova, kao i rokova, po najpovoljnijoj ceni.

Geodetske usluge, legalizacija objekata, snimanje i ucrtavanje objekata – Geoprojekt geodetski biro.

Sa savremenom opremom i kadrom možemo da izvršimo svaki postavljeni posao na teritoriji cele države, a po potrebi i regiona.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće geodetske usluge:

  • Legalizacija objekata – snimanje i ucrtavanje objekata (evidentiranje) na planu Katastra nepokretnosti;
  • Snimanje i ucrtavanje objekata sa građevinskom dozvolom radi uknjižbe u Katastar nepokretnosti i Zemljišne knjige;
  • Omeđavanje i obnavljanje međa granica katastarskih parcela; omeđavanje je postupak utvrđivanja spoljne granice parcele; izvodi se radi uvođenja kupca u posed parcele, za potrebe ograđivanja parcele, izgradnje i slično.
  • Parcelacija, odnosno parcelisanje, snimanje objekata, geodezija u građevinarstvu, izrada topografskih planova, snimanje podzemnih instalacija.

Naš iskusni licencirani geodetski biro radi sve geodetske usluge odgovorno, brzo, sa garancijom, a pre svega prijateljski. Razumemo da svaki posao i klijent moraju imati i poseban pristup. Licencirani smo od strane organa Republike Srbije i u potpunosti stručno i tehnički osposobljeni da odgovorimo svim tehničkim i zakonskim standardima.

Velika prednost je poznavanje lokalnog načina i pristupa geodetskim predmetima rada što omogućava da sve završimo bez nervoze i stresa sa uštedom vremena i novca. Naša geodetska agencija je poznata za brze i tačne usluge gde geometri ozbiljnim pristupom kompletno završavaju geodetske usluge po najpovoljnijoj ceni. Nastojimo da svojim klijentima uvek damo korisnu informaciju i savet kako bi sve proteklo u najboljem redu, bez ikakvih komplikacija.

Geodetske usluge su naša specijalnost i to je nešto što radimo sa puno pažnje. Za sve dodatne informacije, objašnjenja, ili ponudu slobodno nam se možete javiti bez obaveza, a mi ćemo Vam u kratkom roku dati kvalitetnu i korisnu informaciju.

Vojvode Stepe 359, Beograd