fbpx
yell.rs

Geo – Arh inženjering

LEGALIZACIJA, OZAKONJENJE, GEODETSKI SNIMCI, ETAŽIRANJE, IZRADA IZVEŠTAJA O ZATEČENOM STANJU OBJEKTA ZA POTREBE OZAKONJENJA

Snimanje objekata i knjiženje u katastru. Geodezija u građevinarstvu, Cepanje i omeđivanje parcela. Katastarsko topografski planovi, snimanje podzemnih instalacija, projektovanje. Radimo kompletno snimanje i pripremanje za legalizaciju, i predajemo dokumentaciju u katastar.

USLUGE: SVI PRAVNI POSLOVI VEZANI ZA KATASTAR, SVU PAPIROLOGIJU (PROJEKTE, DOPUNE I PREDAJE ZAHTEVA I SL.) ZAVRŠAVAMO U KATASTRU I U SEKRETARIJATU ZA LEGALIZACIJU UMESTO STANKE

KATASTARSKA GEODEZIJA

Snimanje i ucrtavanje objekata u katastru
Snimanje katastarsko-topografskih planova
Snimanje podzemnih instalacija
Cepanje i omeđavanje parcela
Projektovanje

INŽENJERSKA GEODEZIJA

Angažovanje na geodetskim poslovima izrade topografskih planova, merenjima poprečnih profila potrebnih za projektovanje i izvođenje potpornih zidova i podhodnika, računanje količina materijala za formiranje platformi za pobijanje šipova, obeležavanje osovina i gabarita potpornih zidova, kontrola nivoa iskopa, računanje količina iskopanog materijala itd.
Izrada katasarsko – topografskih planova za potrebe projektovanja arhitekata i urbanista.
Geodetski radovi na obeležavanju glavnih i pomoćnih osa za temelje objekata, anker zavrtnja, kontrolne zgrade, obeležavanje pozicija i kota za pristupne puteve, drenažne kanale, signalne kanale, nivelanje terena, nivelanje dna kanala, nivelanje posteljice i td.
Nadzor geodetskih poslova. Geodetski radovi za navodnjavanje. Geodetski nadzor na revitalizaciji i rekonstrukciji postojećeg magistralnog puta.
Geodetski nadzor na izgradnji poslovnih zgrada. Izvodimo sve geodetske poslove, izlazimo na teren.

Imamo dugogodišnje iskustvo u poslu, a jedan deo i u inostranstvu.
Radili smo na rehabilitaciji i rekonstrukciji lokalnih vodovodnih sistema u 5 sekundarnih
centara – gradovi Mwene-Ditu, Tshimbulu, Lodja, Ngandajika, Kabinda, provincija Istočni Kasai, DR Kongo.
Izradili smo topografske planove za brojne lokacije u Kinšasi i okolini za potrebe projektovanja arhitekata i urbanista.

Generala Milutina Vlajića 17, Beograd