fbpx
yell.rs

Gas Expres Plus

Gas Expres je firma čija su osnovne delatnosti prodaja, distribucija i dostava plina i plinskih boca.

Gas Expres snabdeva ugostiteljske objekte, domaćinstva, hotele, stovarišta i industriju. Sve plinske boce prolaze kontrolu i dobijaju žig Jugoinspekt, kao i deklaraciju punionice koja vrši punjenje plinskih boca i garantuje da svaka plinska boca sadrži potrebnu količinu gasa i odgovarajući kvalitet gasa (propan, butan).

Besplatna dostava plina važi za teritoriju Beograda od jedne do stojedne boce. Gas Expres u ponudi ima boce u svim veličinama – od 2, 3, 5, 10 i 35 kg. U ponudi su uz plinske boce i creva, regulatori za šporete i druga prateća oprema.

Prevoz gasa, odnosno prevoz plina obavlja stručni tim koji ima dugogodišnje iskustvo. Kada je u pitanju prodaja plinskih boca, kupac dobija i besplatnu gumicu. Stručni tim Gas Expres nudi i kompletne usluge servisiranja i tehničke podrške. Za firme je u opciji i plaćanja preko računa.

Kada su u pitanju pitanju plinske boce, punjenje i prodaja gasa, prevoz plina, odnosno prevoz gasa, kao i besplatna dostava gasa tj. plinskih boca, Gas Expres je jedna od vodećih firmi u našoj zemlji.

Baštovanska 59, Beograd