fbpx
yell.rs

Future option

Pored promocije australijskog obrazovanja i posredovanja u upisivanju studenata na studije u Australiji i dobijanju studentskih viza, uspešno radimo i pružamo usluge u pripremanju aplikacija za turističke i partner vize kao i radne i iseljeničke vize preko migracionog agenta u Australiji.

Kao obrazovni agent sa dugogodišnjim iskustvom, do sada sam uspešno upisala preko 400 studenata na različite studijske programe u Australiji, kako iz Srbije, tako i iz svih delova regiona, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije.

U zadnje tri godine organizovala sam tri sajma australijskog obrazovanja u Beogradu sa preko 30 australijskih obrazovnih institucija koje je posetilo preko 2000 posetilaca.

U martu 2017. godini učestvovala sam na EDU Fair-u, najvećem sajmu obrazovanja u Srbiji zajedno sa Austrade-om, vladinom agencijom za promociju Australije širom sveta i ambasadom Australije u Beogradu, a krajem oktobra 2017 i na Beogradskom sajmu knjiga i obrazovanja.

Moja kancelarija se nalazi kao i do sad u Makedonskoj 30 u Beogradu, a za sva pitanja ili zakazivanje besplatnih savetovanja u vezi odlaska u Australiju kontaktirajte nas.

Pored ostalih kontakata, možete me kontaktirati i putem Skype: agentelenasimic

 

Makedonska 30/I sprat lok. D8, Beograd