fbpx
Foto_Luna
  • Popularno

Foto Luna

Fotografski studio Foto Luna je sa radom počeo 2004. godine i od tada se trudi da konstantno bude u toku sa dešavanjima i razvojem moderne fotografije, posebno na polju digitalne fotografije koja podrazumeva kvalitetnu obradu i izradu fotografija. Svih ovih godina osluškujemo tržište i potrebe potrošača tako da danas pružamo sve vrste usluga iz sveta fotografije i video zapisa.

Foto Luna izrađuje fotografije sa filma i svih digitalnih medija

Iz širokog asortimana fotografskih usluga izdvajamo:

Kada je fotografisanje za dokumenta u pitanju, Foto Luna ovu uslugu nudi na visoko profesionalnom nivou. Prilikom fotografisanja za dokumenta svaka moguća greška smanjena je na najniži nivo. Kao što se zna, slike za dokumenta moraju da imaju određenu veličinu, u zavisnosti koji je dokument u pitanju. Naravno, one takođe moraju da budu i visoke rezolucije.

Naša usluga fotografisanja na slavljima svih vrsta uključuje našeg fotografa i opremu. Prilikom fotografisanja slavlja, fotograf će biti sve vreme uz vas i fotoaparatom beležiti svaki vama više i manje bitan trenutak slavlja, kao i vaših gostiju. Mladenci će na venčanjima i svadbama biti fotografisani u posebnim prirodnim ambijentima u dogovoru, a po instrukcijama sa fotografom, čime će njihov najlepši dan biti zabeležen na najlepši mogući način.

Imamo znanje i svu profesionalnu opremu potrebnu za izrađivanje fotografija sa svih vrsta digitalnih medija, kao i sa svih vrsta filma. Posebno će klijenti biti zadovoljni uslugom izrade starih fotografija koje nemaju negative, a koje će, nakon njihove izrade dobiti poseban i moderniji izgled.

Fotografske i ostale usluge

U procesu sređivanja fotografija na ovakav način koriste se posebni programi namenjeni ovoj vrsti posla. Takođe se u ovom delu posla primenjuje znanje i dugogodišnje iskustvo naših zaposlenih.

Fotografije umnožavamo prema vašim instrukcijama, u kojim god količinama da želite. Prilikom umnožavanja slika, nećete primetiti razliku između originalne fotografije i umnoženih fotografija, što mogu da potvrde naši dugogodišnji klijenti.

Od ostalih usluga koje možete obaviti u našoj foto radnji izdvajaju se:

  • crno-belo fotokopiranje i fotokopiranje u boji,
  • izrada bedževa,
  • izrada foto šolja,
  • štampanje na majicama.

Ovo je samo deo naše usluge. Posetite našu fotografsku radnju da se upoznate sa svim ostalim fotografskim uslugama Foto Lune.

Verujemo da ćete biti zadovoljni našom uslugom i profesionalnim pristupom.

Visokog Stevana 29, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku