fbpx
Filigran H Filigran narukvice

Filigran H

Porodična umetnička radionica Filigran H se bavi pravljenjem unikatnog nakita. Filigranski nakit jedinstvenog načina izrade, nudimo vam narukvice, minđuše, prstenje i ogrlice. Posebno možemo izdvojiti izradu nakita koji je deo srpske narodne tradicije, filigran đerdani i pafte, i delovi za narodne nošnje

Izrada filigranskog nakita, spoj tradicije i modernog dizajna – Filigran H.

Firma Filigran H želi da vam ponudi prelepe komade bižuterijskog nakita koji će Vašu ličnost izraziti u punom sjaju. Kupovinom filigranskog nakita iz naše radionice, ne samo da dobijate osećaj unikatnosti, već i deo porodične tradicije duge četrnaest godina. Mi želimo da se dame koje se odluče za kreacije iz naše mašte, osećaju specijalno, a dugovečnost kompanije govori da smo vrlo dobri u tome.

Sama proizvodnja nakita se vrši od strane svakog člana porodice. Ručna izrada i sklapanje svih unikatnih delova bižuterijskog nakita doprinosi jedinstvenosti i daje posebnu težinu našim proizvodima. Finansijska pogodnost koju držimo svih ovih godina je još jedan od razloga zašto bi trebali da se odlučite za naše rukotvorine. Nigde nećete naći toliku srazmernost u pristupačnoj prodaji nakita i lepoti ručno izrađenih kontura koju dobijate zauzvrat. Mnogo je načina da izrazite sebe i svoj karakter ali samo je jedan način da to bude autentično.

Filigranski nakit

Naše filigranske minđuše su mala stvar koja će učiniti da se osećate posebno. Dizajnirane su i osmišljene u duhu porodične tradicije, različitih oblika i boja. Unikatne filigranske narukvice, precizne i jedinstvene izrade, su idealne kao poklon. Neobičan dizajn, raznolikost boja i duh tradicije će oduševiti svaku ženu. Raskošne filigranske ogrlice vam daju notu luksuza i naglasiće vašu lepotu i stil. Osećajte se posebno i jedinstveno uz naš bižuterijski nakit vrhunske izrade i kvaliteta.

Filigranski nakit izrađujemo od legure Alpak sačinjene od materijala koji se ne smatraju uzročnicima alergijskih reakcija. Pored jedinstvenih kontura i dizajna, ističe se sjaj besprekorne kombinacije patine i laka, a nemoguće je da Vam promakne i savršen odsjaj čistih epoksidnih boja italijanskog trajnog kvaliteta.

Posebno smo ponosni na liniju proizvoda za narodnu nošnju. Tradicionalni filigran đerdani koji su nekada krasili naše devojke i filigran pafte, starinske kopče za pojas, su biseri naše proizvodnje filigranskog nakita. Takođe proizvodimo i različite delove za narodnu nošnju, dugmiće, toke i druge ukrase.

U skladu sa savremenim tokovima i naša kompanija ide u korak sa vremenom i s tim u vezi omogućili smo da naš nakit bude dostupan svima putem kupovine preko interneta.
Iako proizvodimo tradicionalan nakit, naše poslovanje je moderno. Na našem sajtu možete izabrati bilo koji komad filigranskog nakita, i sa samo par klikova on stiže na vašu kućnu adresu u roku od dva dana.

Nadamo se da će vas preporuke naših zadovoljnih mušterija i naše prelepe kreacije ubediti da još danas postanete vlasnik unikatnog nakita Filigran H.

 

Obilićev Venac 15, Inđija