fbpx
elitna-skola-novi-sad

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija

Elitna privatna ekonomska škola i gimnazija osnovana je 2002. godine u Srbobranu, odlukom Ministarstva prosvete, kao prva privatna srednja stručna škola u Srbiji. Godine 2015. škola se seli na novu adresu u centru Novog Sada, na kojoj se danas nalazi.

Od osnivanja do danas, u našoj školi je veliku maturu položilo preko 700 učenika. Škola je potpuno prilagođena savremenom izvođenju nastave. Sve učionice i kabineti su opremljeni modernim nastavnim sredstvima čime se ostvaruju odlični uslovi za savremeno i kvalitetno
obrazovanje učenika.

Osluškujući potrebe tržišta, odnedavno smo u redovnu nastavu uvrstili još jedan izuzetno tražen obrazovni profil – Elektrotehničar informacionih tehnologija. Pored redovne nastave škola vrši i upis vanrednih učenika, a moguća je i dokvalifikacija i prekvalifikacija polaznika.

Misija škole ogleda se u pružanju kvalitetnog stručnog znanja koje će učenici primeniti na svojim poslovima i koje će im omogućiti napredovanje u daljem školovanju, posebno iz oblasti IT-a, ekonomije, menadžmenta, organizacionih nauka, prava itd.

Dositejeva 10, Novi Sad

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku