fbpx
yell.rs

Elevador

Firma Elevador je registrovana za delatnost montaža liftova i servis liftova svih tipova, kao i za postavljanje i održavanje električnih instalacija.

Iako relativno mlada firma svi zaposleni su sa velikim radnim iskustvom u poslovima kao što su održavanje liftova, remont liftova i montaža liftova, što je naša glavna delatnost.

Imamo iskustva u održavanju liftova u velikim poslovnim objektima sa većim brojem liftova, kao i sa održavanjem liftova u stambenim zgradama gde odgovaramo na pozive korisnika u što kraćem roku.

Liftovi koje mi održavamo rade sa minimalnim brojem zastoja koje brzo i kvalitetno otklanjamo što i jeste cilj našeg poslovanja – bezbedan i funkcionalan rad liftovskog postrojenja i zadovoljan korisnik lifta koji nas preporučuje drugima.

Firma Elevador se bavi i remontom, estetskim doterivanjem starih liftova sa što manjim ulaganjima korisnika, pri čemu se ne ugrožava bezbedan rad lifta i njegova funkcionalnost, takođe radi i električne instalacije jake struje, električne instalacije slabe struje.
 

Živka Davidovića 69, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku