fbpx
yell.rs

Ehom

Ehom d.o.o. je osnovan 1989. godine, sa željom da tržištu iz oblasti autoreparature ponudimo boje i lakove poznatih svetskih proizvođača. Veleprodaja boja i lakova i veleprodaja auto boja i lakova su takođe delatnosti kojima se bavi Ehom d.o.o.

Započeli smo saradnju sa svetski poznatim kompanijama iz ove oblasti i dobili ekskluzivno pravo prodaje PPG iz SAD-a, Max Meyer iz Italije, Body iz Grčke, Nexa Autocolor iz Velike Britanije. Auto boje i auto lakovi ovih proizvođača veoma su zastupljeni u svetskoj auto industriji. Poseduju sopstvene mix sisteme auto boja i lakova. Da bismo upotpunili svoju ponudu ostvarili smo saradnju sa još nekim proizvođačima, među kojima su: Nova Verta komore za farbanje, abrazivna sredstva Smirdex, abrazivni materijal Mirka i sredstva za finalnu obradu Farecla. Rad na tržištu i dugogodišnje poslovanje ukazali su na potrebu za proširenjem asortimana boja i lakova. U ponudi takođe imamo i pneumatski alat, električni alat…

U ponudi su auto boje i lakovi, brusni materijal, paste za poliranje, pripremni materijal, pneumatski alat, ručni električni alat, komore za farbanje. Lider smo u distribuciji proizvoda za autorefiniš na teritoriji Srbije. Lidersku poziciju potvrdili smo ponudom građevinskih boja, specijalnih efekata za enterijer, fasadnih premaza proizvodne marke Max Meyer.

U sastavu kompanije Ehom od 2007. godine posluje i kompanija Ehom auto, koja je ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Subaru i Hyndai. Ponudu vozila možete pogledati na jednom mestu, takođe možete testirati željeni model i servisirati vozilo u moderno opremljenom servisu.

Posetite nas!

Severni bulevar 6, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku