fbpx
Traži
image

Škola stranih jezika Duende je otvorena 2005. godine, osnivač je profesorka sa dugogodišnjim iskustvom u nastavi, kako u državnim tako i u privatnim školama.

Cilj škole je da pruži profesionalnu, kvalitetnu i sveobuhvatnu nastavu stranih jezika primenom najrazličitijih metoda, materijala i nastavnih sredstava. Verujemo da je motivacija i aktivno učešće učenika u procesu učenja osnova za uspeh. Iz iskustva znamo da učenje podrazumeva kontinuiranu samodisciplinu, rad i radoznalost i otvorenost prema novim i nepoznatim oblastima znanja a učenje jezika dodatno zahteva stalnu izloženost ciljnom jeziku, redovnost u pohađanju i raznovrsnost tehnika učenja i pamćenja. Mi smo tu da pomognemo i usmerimo sve potencijale učenika ka željenom cilju.

Škola je sasvim namerno mala i ostaje mala jer je učenje i rad u malim grupama brže i efikasnije, atmosfera je prijatnija, svi se brzo upoznaju i osećaju se slobodno i zaštićeno jer se svakome posvećuje puna pažnja, poštuju se potrebe i ritam učenja svakog učenika i grupe u celini.

Pored jezičkih veština trudimo se, posebno sa decom, da kod učenika razvijamo i ohrabrujemo sveukupnu toleranciju i razumevanje za različite kulture, običaje i način razmišljanja, da podignemo nivo humane, društvene i ekološke svesti prema svetu koji nas okružuje, ukratko, da proširimo sveukupne vidike. U tome nam pomažu stručni saradnici i konsultanti, raznovrsni udžbenici tradicionalno najboljih izdavačkih kuća i raznolika nastavna sredstva kao i primena novih tehnologija koje ubrzavaju, olakšavaju i obogaćuju proces učenja.

Rado prihvatamo predloge i želje samih učenika, koje podstičemo da preuzmu što je moguće aktivniju ulogu u sopstvenom učenju i obrazovanju.

Naš moto je: Uz puno ljubavi i rada svaki cilj je dostižan!

Ocenite nas i napišite preporuku

Usluga

Kvalitet

Cene

Dodaj

Preporučuje se da vam preporuka bude najmanje 140 karaktera

image

februar, 2024

29

četvrtak

DAY OFF

August 26,2019

  • Tuesday
  • 9:00am - 10:00am
  • Yell
Appointment confirmation email will be sent upon approval.

Awesome Job!

We have received your appointment and will send you a confirmation to your provided email upon approval.

image