fbpx
yell.rs

Dom starih Odiseja

Dom za stare osobe Odiseja je privatni dom za smeštaj i negu starih lica u mirnom delu Zemuna. Dom je sa dvorištem, što našim stanarima pruža izvanredne uslove za oporavak i prijatan boravak. Naš dom za stare nudi luksuzan smeštaj, vrhunsku negu i usluge i obezbeđuje smeštaj starih lica, pokretnih, polupokretnih i nepokretnih lica. Imamo luksuzan, udoban i bezbedan smeštaj za stare, po čemu se izdvajamo i smeštamo u vrh ponude domova za stara lica u Srbiji.

Dom za stare osobe Odiseja zadovoljava sve državne standarde i odredbe. Ustanova je registrovana kod resornog Ministarstva za rad i socijalnu politiku i poseduje dozvolu za rad u pogledu smeštajnih kapaciteta, opreme i stručnog osoblja za pružanje usluga korisnicima iz ove oblasti.

Prostor u domu za stare je uređen po svetskim standardima, sobe su u prijatnim i opuštajućim pastelnim bojama, dvokrevetne i trokrevetne, sa udobnim krevetima i mestom za odlaganje ličnih stvari. Korisnicima doma za stare su na raspolaganju trpezarija, dnevni boravak sa televizorom, kao i lepe, prostrane terase i dvorište sa fontanom.

Ishrana u domu za stare

Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana u domu je pod nadzorom nutricioniste prilagođena zdravstvenom stanju naših korisnika. Brinemo o prehrambenim potrebama i imaju na umu specifičnosti svakog pojedinca. 

Dom za stare i negu bolesnih Odiseja pruža sledeće usluge:

Zdravstvena zaštita u domu za stare, stručan socijalni rad u domu za stare, kompletna medicinska nega za stare, radna terapija, usluge ishrane, nega i briga o ličnoj higijeni i kulturno zabavne aktivnosti u Domu starih Odiseja, svakodnevna vežba pod stručnim nadzorom, proslava rođendana svakog korisnika, kreativne radionice, igranje društvenih igara, plesne večeri i aktivnosti uz sugestiju korisnika.
Smeštaj pokretnih, polupokretnih i smeštaj nepokretnih lica uključuje: 24 časovnu medicinsku negu, lekara, fizikalnu i radno okupacionu terapiju, nastavak terapije hroničnih bolesti, biblioteka, pružanje usluga po potrebi korisnika: frizerski salon, verske usluge i ostalo.

Smeštaj u domu za stare Odiseja

Sobe  u domu su jednokrevetne i dvokrevetne. Sobe imaju kupatilo opremljeno prema međunarodnim standardima, klimu, telefon i TV. Za svaku sobu obezbeđena je mogućnost visokog medicinskog nadzora i hitne lekarske intervencije. Na prostrani dnevni boravak i trpezariju nastavlja se dvorište prijatno za odmor.

Vodimo računa da broj ljudi u domu nikad ne premaši kapacitet našeg osoblja i da se posveti svakom pažnje koliko mu je potrebno. Dom za stare Odiseja ima dovoljno kapaciteta za primanje novih osoba.

Osoblje doma za stare

Lekar, fizioterapeut, radni terapeut, medicinske sestre, socijalni radnik, spremačice, na raspolaganju su Vam 24 časa.

Dom za stara lica Odiseja zapošljava stručno, edukovano i iskusno osoblje za rad. Ukoliko postoji potreba spremni smo da angažujemo i ostale specijaliste iz svih oblasti medicine.

Želja nam je da se naši korisnici osećaju sigurno, a jedini cilj svih naših saradnika jeste zdravlje, komfor i zadovoljstvo naših klijenata. Trudimo se da u Domu stvorimo porodično okrženje u kojem će se svaki naš korisnik osećati prijatno i cenjeno. Želimo da Vam svaki dan proveden u Porodičnom domu za starije i nemoćne osobe Odiseja bude prijatan i srećan!

NAJBOLJI ODNOS CENA I USLUGA U STARAČKOM DOMU. Dođite i posetite nas!

 

Vojni put 269, Beograd

  • Kvalitet
  • Usluga
  • Cena
Izaberi sliku