fbpx
yell.rs

Dolce Vita

Polazeći od ideje da na jednom mestu ponudimo našim klijentima sve što je potrebno za negu tela, salon Dolce Vita je razvio nekoliko programa koji će vas zadovoljiti svojom profesionalnošću i pristupačnim cenama.

Na prvom mestu želimo da Vas upoznamo sa našim programima za mršavljenje i oblikovanje tela i skidanje celulita koji po kompleksnosti i upotrebi savremenih naučnih dostignuća predstavljaju najsavršenije programe u toj oblasti. Program za mršavljenje koji je ujedno i zaštitni znak salona Dolce Vita obuhvata: kompjuterizovanu analizu vaše figure, određivanje vašeg idealnog obima i težine, određivanje kritičnih mesta na telu i kompjuterizovane individualne tretmane elektromišićne stimulacije najsavremenijim aparatom. Efikasnim tretmanima uz stručne savete brzo i lako ćete postići željeni izgled.
U salonu možete uraditi i anticelulit program koji čine kombinovana terapiju parafango metode, ultrazvuk za dubinsko razbijanje celulita i anticelulit masaža.
Kavitacija kao jedini nehirurški neinvazivni postupak, koji  uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl., podrazumeva ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60 min izgubiti oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit.
Limfna drenaža je efikasna metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sistem i ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija. Debljina i celulit su poseban medicinski i estetski problem savremenog sveta koji se uz sve ostale metode uspešno tretira i limfnom drenažom. Tim postupkom pokušava se ukloniti višak tečnosti iz tkiva što je prvi korak u borbi protiv celulita. Drenaža povoljno utiče i na izgled kože.
Svaka od ovih metoda ima pozitivne karakteristike po kojima se izdvaja od ostalih, a mi smo ih ukomponovali tako da pružaju maksimalni efekat u jednoj celovitoj terapiji. Sam program masaže spada među najkompletnije u gradu i čine ga: anticelulit masaža, relaks masaža, parcijalna masaža, reflekso masaža kao i masaža lica i vrata. Vrhunski terapeuti u prijatnoj atmosferi, uz profesionalnu uslugu pomoći će Vam da ublažite svoje zdravstvene i rešite estetske probleme, a da pri tome uživate.

Fotoepilacija je uklanjanje neželjenih dlaka pomoću korišćenja svetla. Fotoepilacija (IPL) omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica, u odnosu na laser je jeftinija i bezbolnija, i isto kao i epilacija laserom, nudi dugotrajne rezultate.

Nega lica takođe spada u sadržaj našeg salona. Iz široke palete profesionalnih tretmana, a uz pomoć našeg kozmetičara izaberite tretman lica koji će učiniti da Vaše lice zasija novim sjajem. Možete uraditi klasično čišćenje lica, kao i biološke tretmane, kiseonik, izotonik, parafinske tretmane sa kolagenom i hijaluronom za prirodnu regeneraciju lica.

Kao dodatne sadržaje, a po izuzetno pristupačnim cenama u salonu Dolce Vita možete uraditi estetski i medicinski pedikir, depilaciju toplim voskom i depilacija hladnim voskom, klasičan manikir kao i ojačavanje noktiju, izlivanje noktiju i nadogradnju noktiju gel tehnikama.

Cara Lazara 13, Beograd