fbpx

IKT d.o.o.

IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.
IKT d.o.o.

IKT d.o.o. je firma čija je osnovna sfera poslovanja distribuiranje alata i mašina za visokogradnju i niskogradnju. Pored toga, vrši efikasnu uslugu snabdevanja dopremajući robu na adresu klijenata, sa sopstvenih zaliha.

Distribuiranje alata i mašina za visokogradnju i niskogradnju

Preduzeće IKT je osnovano 1990. godine i već 30 godina uspešno posluje kako u Srbiji, tako i na međunarodnom tržištu, posebno u državama u regionu: Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Bugarskoj…

Glavna delatnost je snabdevanje profesionalnih korisnika i specijalizovanih distributera najkvalitenijim alatom i priborom za bušenje, rušenje, razbijanje, miniranje, instalacije i montaže u visokogradnji i niskogradnji.

Firma distribuira:

  • pribor za pneumatske, hidraulične i elektro čekiće (špicevi, sekači, lopatice,…),
  • alat (pneumatski, hidraulični čekići i elektroalati),
  • prateću opremu za pneumatske alate i instalacije (creva, brze i kandžaste spojnice i ostali spojni elementi…),
  • građevinske burgije,
  • rezni i ručni alat,
  • vijačnu (šrafovske) robu i
  • opremu za montažu instalacija.

Od prvog dana, osnovna ideja kompanije je da postane spona između najkvalitetnijih svetskih proizvođača alata i pribora i krajnjih korisnika na domaćem i regionalnom tržištu. Kroz težnju da ovu osnovnu ideju sprovedu u delo, već 30 godina, zajedno sa svojim klijentima, rešavaju razne izazove. Koristeći ova stečena znanja i iskustva i prateći nove tehnologije u proizvodnji alata i mašina, odgovaraju i najzahtevnijim klijentima i situacijama.

Jedan od najznačajnih partnera, sa kojim već dugo sarađuju, je svakako P&V. Padley & Venables, iz Velike Britanije, je vodeći proizvođač visokokvalitetnih alata za upotrebu u industriji bušenja, vađenja kamena, rudarstva, tunela, …

Uz to, firma vrši efikasnu uslugu snabdevanja dopremajući robu na adresu klijenata, sa sopstvenih zaliha. Na raspolaganju su i u vezi sa stručnim savetima i tehničkom podrškom.

Redovni su izlagači na međunarodnim sajmovima građevinarstva, gde takođe možete da se upoznate sa asortimanom firme i dobijete sve potrebne informacije o proizvodima koje nude.

Možete nas kontaktirati za sve informacije. Naši ljubazni radnici su tu da Vam pruže pomoć i odgovore na sva Vaša pitanja u vezi sa našim asortimanom.

  • Kategorija : Alati i Mašine

Lokacija

Beograd

Postavite preporuku