fbpx
bronhiko-syrup

TG Farm Medico

TG Farm Medico je privatna fabrika koja se bavi razvojem, proizvodnjom, prodajom i distribucijom dijetetskih suplemenata i kozmetike. Njihova misija je u očuvanju i službi zdravlja, uz konstantni rad da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Njihovi dijetetski suplementi i kozmetika koriste se, kako u Srbiji, tako i u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rusiji, Ukrajini i Makedoniji.

Dijetetski suplementi i kozmetika 

TG Farm Medico je privatna fabrika koja je osnovana 1997. godine. Od svog osnivanja, fabrika se postepeno širila i razvijala, a tehnologija usavršavala. Prvi počeci proizvodnje su obeležili:

Proizvodni program TG Farm-a se tokom godina menjao i širio, a proizvodne mogućnosti povećavale i usavršavale. Danas TG Farm Medico ima dozvolu za proizvodnju lekova, dijetetskih suplemenata i kozmetike, po najvišim standardima zdravstvene zaštite i ispravnosti. Zahvaljujući postojećim uslovima i stručnosti zaposlenih, nastala je široka paleta preparata na bazi najkvalitetnijih biljnih ekstrakata kao i linija kozmetičkih sredstava.

Proizvodni pogon, kao i direkcija u Loznici smešteni su u industrijskoj zoni na Zaobilaznom putu bb. Sa svojim predstavništvom u Beogradu i stručnim saradnicima u Novom Sadu, Beogradu, Loznici, Kragujevcu i Nišu, TG Farm Medico je stvorio široku prodajno – distributivnu mrežu. Ostvario je saradnju sa veledrogerijama i veleprodajama zdrave hrane na celoj teritoriji Srbije. U proteklom periodu uspeli su da plasiraju svoje proizvode na tržište Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Rusije i Ukrajine.

Tim za poslovni razvoj konstruisan je tako da tokom procesa procene iznese stručno mišljenje. U ulaganje pravovremeno unosi poslovno i pravno iskustvo i iskustvo starijih menadžera. Sa vama blisko sarađuje kako bi se stvorio odnos, koji će za obe strane biti najkorisniji.

Naša misija je u očuvanju i službi zdravlja, i stalno radimo na tome da Vam iz prirode što bliže budu blago i moć lekovitog bilja. Tako da s’ pravom možemo reći: “Prirodnim putem do zdravlja” i “Budite uvek zdravi”!

Šepački most bb, Loznica

    • 2 godine ranije

    Super proizvoidi po stvarno povoljnim cenama. Krema sa 10 % uree je vrhunska . Imate moju preporuku.

    • 2 godine ranije

    Sve preporuke za preparate za dijabetičare, super cena i odličan kvalitet.