fbpx

Cors computers

Nakon značajnih transformacija od 2005. godine, Cors Computers je nasledio CORES, koji je kroz godine postojanja akumulirao bogata tehnička i tehnološka znanja.
Cors Computers je fleksibilno i agilno IT preduzeće specijalizovano za sve vrste poslova u domenu planiranja, razvoja, isporuke i održavanja osnovne IT infrastrukture i perifernih jedinica

Za efikasno i ekonomično vođenje IT projekata nije dovoljno samo odlično poznavanje savremenih informacionih tehnologija, već i praćenje kompletnog ambijenta klijenata, poslovnih i tehnoloških izazova koje pred njih stavljaju nove tehnologije i konkurencija. U tom pogledu idemo i korak dalje i trudimo se da u potpunosti razumemo sve poslovne i tehnološke procese korisnika što nam daje osnovu za sveobuhvatnu analizu koja omogućava i da ponudimo optimalno rešenje koje na najbolji i najefikasniji način odgovara na zahteve korisnika.

U tom poslu se u velikoj meri oslanjamo na svoje partnere, renomirane kompanije sa kojima nas vezuju dugogodišnji i bliski partnerski odnosi. Cors computers je partner vodećh svetskih kompanija iz oblasti IT tehnologija: IBM, DELL, Vmware, Lenovo, Fujitsu, Cisco i D Link.  Takođe, vodeći smo partner kompanije Lexmark gde smo u prilici da ponudimo kompletan portfolio proizvoda i rešenja kao i usluge autorizovanig servisnog centra.

Smatramo da je usaglašenost procesa i sistema ključna za efikasno poslovanje, te je u preduzeću implementiran i standard ISO 9001:2008, a u svakodnevnom poslovanju se primenjuju i najviši standardi preporučeni od strane inostranih partnera.

Zaposleni preduzeća poseduju sve relevantne i neophodne sertifikate čime su potvrđene kompetencije u oblasti planiranja i konsaltinga, definisanje rešenja, implementacije i konačno eksploatacije i održavanja sistema.

  • Kategorija : Kompjuteri i Internet

Lokacija

Savski venac,Beograd

Postavite preporuku