fbpx
yell.rs

Confort Bathroom Solutions

Confort Bathroom Solutions vam s ponosom predstavlja svoju liniju proizvoda White Line Collection – antibakterijske toaletne daske. Toaletne WC daske od antibakterijskog bakelita koje mi proizvodimo vam nude idealan odnos cene i kvaliteta.

Kada se odlučite da obnovite kupatilski nameštaj, odnos cene i kvaliteta proizvoda su ono što će prevagnuti u donošenju odluke. Saloni kupatila i saloni keramike vam nude po nekoliko modela iz određene linije sanitarija, jer nema velike ponude takvih proizvoda kod nas.

Confort WC daske kao i čitav naš proizvodni program se odlikuju pravim odnosom cene i kvaliteta na našem tržištu. Upravo takav kvalitet ponude predstavlja prednost pri kupovini naših proizvoda. Confort toaletne daske izrađene su u potpunosti od antibakterijskog bakelita kao i od medijapana ili punog drveta koje je presvučeno antibakterijskim bakelitom. Antibakterijske wc daske su WC daske od duroplasta i imaju zaštitni sloj koji štiti od promena boje daske kao i od tečnosti za čišćenje. Pored kvaliteta i cena WC daski, Confort antibakterijske toaletne daske izdvajaju se i po jednostavnom i elegantnom dizajnu u beloj boji, koji je idealan izbor za vaš dom. Kupatilska oprema Confort Bathroom Solutions Vam nudi 8 modela, a uskoro u proizvodnji će biti preko 30 različitih modela iz programa classic, wood, mediapan, klasične WC daske, dečije WC daske i medicinske WC daske, kao i WC daske sa usporivačem.

Bakelit je plastika koja ima antibakterijsko svojstvo koje se odlikuje time što ovakav materijal ne može da primi vlagu, da buđa, da menja sastav zbog uticaja hemikalija. Od davnina, bakelit se koristi u avio industriji, u telefonskoj industriji, u muzičkoj industriji, u elektro industriji, u proizvodnji dečijih igračaka, figurica za šah, monopol, i ostale društvene igre, a ranije i za proizvodnju gramofonskih ploča… Bakelit je poznat i kao materijal za sve, upravo zbog svojih antibakterijskih odlika i otpornosti materijala.

Sanitarni program i sanitarije koje vam nudimo dobijate upakovane u kutiju sa svim pratećim, a neophodnim dodacima za ugradnju.

Vitezova Karađorđeve zvezde 103, Beograd