fbpx

Zečević

Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević
Zečević

Zanatsko trgovinska radnja ZEČEVIĆ osnovana je davne 1982. godine kao samostalna radionica za izradu svih vrsta sirkovih i brezovih metli. Vremenom je izrasla u stabilnu firmu sposobnu da izdrži tržišnu utakmicu u najtežim vremenima. Naš proizvodni program metli smo zaokružili i proizvodimo za firme kao što su: DM Niveta, Valuh, Steđo plast, Kovplast.

Četke i metle 

Naše metle se plasiraju i na domaćem i na stranom tržištu, uglavnom u zemlje regiona. Svojim kvalitetom se izdvajaju, a cene su pristupačne.
Dnevni kapacitet je 1500 komada sirkovih i brezovih metli. Pored toga što za metle koristimo sirovine iz Srbije jer su najkvalitetnije, one ne zagađuju čovekovu okolinu i ekološki su biorazgradive. Sve naše metle u toku proizvodnje prolaze kroz rigoroznu kontrolu kvaliteta tako da nemamo reklamacije na njih. Proizvodimo razne metle za čišćenje kao i četke za čišćenje.

Metle od sirka napravljene su od materijala koji se široko uzgaja širom sveta u različite namene. Za njihovu izradu koristi se sirak metlaš koji čini osnovni deo metle. Detaljnom selekcijom i obradom sirka, svaki proizvod se moze izdvojiti vrhunskim kvalitetom.

Metle koje su napravljene od breze nisu namenjene za čišćenje kuća, ali su se veoma dobro pokazale u čišćenju i održavanju travnatih površina, spoljnih prostora i magacinskih postrojenja. U izradi metli od breza koristimo prve deblje grane, koje se moraju sušiti nekoliko nedelja, u toku kog perioda će i listovi opasti.

Zbog želje za unapređenjem ponude napravili smo velike korake u proširenju asortimana iz naše široke palete. Tako smo našem, već postojećem asortimanu dodali i veliki broj različitih sredstava za održavanje higijene. Sredstva za čišćenje prirodna su dopuna na program metli i veoma nam je bitno da na jednom mestu dobijete kompletnu i kvalitetnu uslugu.

Svojim klijentima sve svoje proizvode isporučujemo po povoljnim cenama i u dogovorenom roku. Pogledajte njihove preporuke i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije. Naša robna marka je Donna.

  • Kategorija : Kuća i Bašta

Lokacija

Kraljevo

Postavite preporuku