fbpx
Centar stranih jezika Gorson – nastava za decu

Centar stranih jezika Gorson i kopiranje

Centar stranih jezika Gorson je otvoren u cilju da se strani jezik i učenje jezika približi, zavoli i na najinteresantniji i najuspešniji način i savlada! Pored škole stranih jezika, radimo i uslužnu delatnost kopiranja, koričenja raznih materijala, kao i očitavanje dokumenata, očitavamo lične karte, vozačke dozvole i ostala lična dokumenta.

Učenje stranog jezika za decu i odrasle, prevodi

Uloženo je mnogo truda, vremena, i posebno iskustva da bi se napravio program Gorson centra. Mogućnost učenja jezika kako za decu tako i za odrasle. Inovativne metode učenja, maksimalna posvećenost polaznicima i prilagođavanje programa jer jezik je živ i konstantno se menja.

Kursevi jezika

U Gorson centru se organizuju kursevi jezika, i to kursevi za odrasle i kursevi za decu:

  • Kurs engleskog jezika;
  • Grčki jezik;
  • Kurs nemačkog jezika;
  • Kurs francuskog jezika.

Prevodi: GORSON Centar stranih jezika vrši prevode svih vrsta tekstova. Posebne uslove dajemo prilikom prevoda knjiga.

Sudski tumači: Vršimo prevode svih dokumenata sa overom (pečatom) sudskog tumača. Mogućnost dostave dokumenata. Pogodnosti za firme

AD HOC časovi: Bilo koja vrsta časova (za školu, za putovanje, za posao…) i za bilo koji uzrast.

Pripreme za dobijanje sertifikata

Najveća prepreka polaganju testova za neki od prestižnih sertifikata su, pored potrebnog visokog nivoa znanja,  troškovi same pripreme za polaganje. Nudimo vam pristupačniju alternativu pripremama koje organizuju sami instituti. Isti fond časova, identični materijali i pripremljeni profesori pobrinuće se da sigurno položite vaše testove!
Sertifikati: TOEFL, FCE, CPE, Goethe serfitikati, trajanje kursa u zavisnosti od sertifikata.
Vrste kurseva su individualni ili grupni (od 3 polaznika pa na više).

Kursevi za zaposlene

Posebna pogodnost je dolazak „GORSON“ – centra kod vas u firmu. Uz prethodni dogovor sa nadležnima (broj polaznika, nivo, dinamika održavanja časova, cena…) profesori našeg CENTRA dolaze kod vas u firmu i učenje stranog jezika se vrši u vašim prostorijama na početku ili kraju radnog vremena. Time se dobija mnogo. Nema gubljenja vremena u transportu, lakša je kontrola učenja i sl.
Uz dogovor, časovi se mogu odvijati i u prostorijama Gorson Centra. Testiranje zaposlenih prilikom određivanja nivoa kursa stranog jezika je besplatno. Udžbenike i vežbanke (fotokopije ili originale) obezbeđuje CENTAR. Plaćanje se vrši u ratama i preko računa.
Nivo kurseva:
A1 – A2 početni;
B1 – B2 srednji;
C1 – C2 viši.
Trajanje kursa je 2,5 meseca po nivou, 50 časova (25 dvočasova). Vrste kurseva koje nudimo su individualni za rukovodioce. Kursevi su takođe grupni (5 polaznika).

Usluge prevođenja

Nudimo usluge prevođenja na svim svetskim jezicima (Engleski, Nemački, Francuski, Italijanski, Španski, Ruski, Grčki……).
Način obračunavanja: 1 strana = 1600-1800 karaktera sa razmacima (u zavisnosti od jezika).
Vrste prevoda: Sa overom sudskog tumača – prevodioca, prevođenje bez overe.
Centar stranih jezika Gorson, nalazi se na novoj adresi, možete nas naći u ulici Aleksinačkih rudara 6 u Zemunu, preko puta I Osnovnog suda u Beogradu (nekadašnji Aeroinžinjering).
Pogledajte preporuke naših klijenata i pozovite nas ako su vam potrebne dodatne informacije.

011 319 3939

    • 6 godina ranije

    Ovim putem bih pohvalila i preporučila Gorson, centar stranih jezika. Kursevi jezika za decu su odlični, male su grupe i učenje je kao na individualnim kursevima.

    Olivera Margitić