fbpx
Bravarska radnja Ristić

Bravarska radnja Ristić

Pre šest godina pojavio se problem izrada auto ključeva nove generacije koji imaju u sebi elektronske komponenete. Bravarska radnja Ristić takve ključeve izrađuje i u saradnji sa ovlašćenim servisima je u stanju da reši problem svakog auto-ključa za manje od 24 sata. Do sada se, ukoliko dođe do problema,  ključ poručivao iz fabrike.

Otključavanja automobila bez oštećenja 

Kod nas možete dobiti sledeće usluge:

Duplikacija auto ključeva

Visoku preciznost u narezivanju ključeva više ne može i ne mora da kontroliše čovek.  To danas rade kompjuterski vođene mašine. Ključevi se kod nas poručuju po broju sa kartice koja se dobija uz novo vozilo ili po broju šasije. Ključ po broju, bilo kog tipa, izrađuje se odmah. Treba znati da je ključ izrađen po šifri potpuno nov ključ, dok iskopiran, istrošen ključ je loš kao i onaj po kojem je napravljen. Samo ključ izrađen po fabričkim merama je dobar ključ.

Ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo

Ako imate problem sa ključem za Vaš automobil, bravom na automobilu, izgubili ste poslednji ključ ili ste zaključali ključeve u automobilu, pitajte lokalnog auto bravara za pomoć. Sigurni smo da će nas preporučiti. Trenutno dajemo usluge svim ovlašćenim auto-dilerima u našem gradu i u saradnji sa njima možemo Vam sigurno obezbediti ključ (ili karticu) za skoro svako vozilo koje se trenutno proizvodi. Bravarska radnja Ristić većinu ključeva i originalnih daljinskih komandi danas sama ukodirava, ali i za one u manjini naći ćemo rešenje. Pored toga, vršimo i intervencije na terenu i otvaranje vozila na terenu.

Ovlašćenim serviserima poseban popust

Aktivni član “Associated Locksmiths of America”
servis auto-brava: 063 250 412
servis brava za stan: 063 711 0011

Pročitajte pozitivne preporuke naših zadovoljnih klijenata i uverite se u našu stručnost. Za sve dodatne  informacije možete nas pozvati na navedene brojeve telefona.

22. oktobra 16, Beograd

  • 9 godina ranije

  Pre mesec dana, posle dvočasovnog trčanja sa kučetom po beogradskoj periferijskoj nedođiji, stigao sam do automobila i utvrdio da sam izgubio poslednji ključ. Nije mi bilo ni malo prijatno! Pozvao sam majstora koji mi održava auto. Odmah me je umirio i dao mi broj bravarske radnje Ristić. Javio se jedan od majstora kome sam pročitao broj šasije i sačekao 1 kada je stigao g-din Pavle, izvadio novi ključ iz džepa, otključao auto, za 10min na licu mesta odradio dekodiranje starog i kodiranje novog fabričkog koda brave, naplatio svoju uslugu po iznenađujući pristupačnoj ceni i ja sam mogao da se vratim kući sa kučetom! Svaka mu čast i alal mu svaki dinar! Ne samo da mi je pomogao u nevolji brzo, lako i efikasno, nego sam stekao još jednog prijatelja! Hvala ti Pavle Ristiću, višestruko si zaslužio svako ovde napisano slovo!
  S poštovanjem Boško D. Šuković

  Boško D. Šuković

  • 8 godina ranije

  Svaka čast za stručnost,efikasnost. Za svaku preporuku.

  Milorad Janković