fbpx
cables

BizNet

Od nastanka BizNet se razvijao u regionalnog pouzdanog partnera sa značajnim iskustvom u razvijanju, savetovanju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva.

Osnovani 2008. godine, kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje i jedna smo od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i zeleno“ poslovanje.

BizNet je članica Udruženja E-Razvoj i u potpunosti podržavamo elektronsko preduzetništvo i razvoj u Srbiji, gde uz podršku Telekoma Srbije A.D. omogućavamo korisnicima unapređenje poslovanja na ovom polju.

Od 2015. godine postajemo premijum partner sa Telekom Srbija AD, čime BizNet preuzima eksluzivnost zastupanja MTS-a u segmentu malih i srednjih preduzeća. Time je tržištu omogućen širok spektar informaciono-telekomunikacionih poslovnih rešenja i usluga i naravno daleko veća dostupnost telekomunikacionih usluga.

Partnerstvom sa vodećom telekomunikacionom kompanijom u okruženju – Telekom Srbija A.D. omogućava da svojim korisnicima pružamo kompletna rešenja iz domena telekomunikacija.

Pored najbolje ponude mobilnih telefona, trudimo se da našim klijentima omogućimo najatraktivniju ponudu usluga, uz posebne pogodnosti.

Za poslovne korisnike smo uvek dostupni putem BizNet Kontakt Centra .

Golubačka 1, Beograd