fbpx
fly 011 – avio karte

Fly 011

Fly 011 prodaje avionske karte već dugi niz godina i uvek ima najnovije informacije o najpovoljnijim cenama avio karata za veliki broj aktuelnih destinacija. Cena karata zavise od datuma kupovine, destinacije, avio kompanije, sezone.

Jeftine avio karte

Zbog navedenih razloga je veoma teško predvideti kada će avionske karte biti najjeftinije. Zbog toga vam Fly 011 nudi avionske karte po najpovoljnijim cenama. Mi vam nudimo tačne cene avio karata sa uračunatim taksama i svim dodatnim troškovima putovanja.

Pozovite nas, jer imamo karte za avionski prevoz za sve svetske destinacije, u Fly 011 se radi prodaja i rezervacija. Kod nas možete kupiti avionske karte za grupna i poslovna putovanja po najpovoljnim cenama.

Fly 011 vam može ponuditi rezervaciju i kupovinu jeftinih avio karata, odnosno low cost avio karata, pojedinih low cost avio kompanija. Low cost je vrsta avio prevoznika čiji su troškovi poslovanja izuzetno niski. Samim tim i cene avio karata i njihovih usluga.

Osim što karte za avio prevoz možete rezervisati i kupiti dolaskom u našu poslovnicu takođe možete uraditi rezervaciju karata za avion i putem telefona, faksa i e-maila. Fly 011 spada u turističke agencije za prevoz putnika koja obezebeđuje avionske karte za sve destinacije.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da znate koja su to putovanja na koja možete otići po najpristupačnijim cenama, kontaktirajte nas. Pogledajte preporuke putnika koji kupuju karte preko nas i pozovite nas za sve dodatne informacije.

Prote Mateje 72, Beograd

    • 11 godina ranije

    Sa Fly011 već dugo saradjujem i mogu bez ikakve rezerve da ih preporucim svima. Odlicna saradnja i dobri ljudi.

    Aleksandar