fbpx
 • Zatvoreno
 • PopularnoAkcija

Auto centar Line

Auto centar Line je prvi zvanični Bilstein servis u Srbiji. Nemačka fabrika amortizera – Bilstein se nalazi u svetskom vrhu po kvalitetu i pouzdanosti. Mnogi novi automobili izlaze sa proizvodne trake sa ugrađenim Bilstein amortizerima.

Automehanika, autoelektrika, autodijagnostika

S obzirom da se u Srbiji, zadnjih godina najviše prodaju Bilstein amortizeri, Bilstein je odlučio da u Beogradu otvori servis koji će biti, po nemačkim standardima, opremljen i stručno osposobljen za pravilnu ugradnju amortizera za sve marke automobila.

Auto servis

U našem servisu koristimo Hofman uređaj za centriranje trapa na automobilima. Opremljeni smo za obavljanje različitih usluga:

 • Automehanika;
 • Autoelektrika;
 • Autoelektronika;
 • Autodijagnostika;
 • Popravka klima uređaja.

Bavimo se i ugradnjom i prodajom auto guma najpoznatijih svetskih proizvođača.

Vulkanizerske usluge koje imamo u ponudi su:

 • Montaža guma;
 • Demontaža guma i balansiranje guma se takođe obavljaju na vrhunskoj opremi.

Auto centar Line je deo firme Auto Line koja se bavi veleprodajom i maloprodajom auto-delova za sledeće brendove vozila: Opel, Volkswagen, Bmw, Audi, Ford, Škoda, Seat, Peugeot, CitroenFiat, Alfa Romeo, Renault, Mercedes, i dr. Kroz prodaju i distribuciju određenih brendova (Febi-Bilstein, Brembo, Mahle, Sachs, Wix filters, Ate, RoadHouse i dr), firma obezbeđuje i pojedine grupe delova za Mercedes, Ford, Fiat i druga vozila.

Auto centar Line preporučuje rezervne delove visokog kvaliteta od poznatih evropskih proizvođača (delovi za prvu ugradnju): Bosch, Febi-Bilstein, Mahle, Elring, Sachs, Ate, Brembo, Fte, Wahler, Textar, Gates, Ina i dr).

Za manje zahtevne kupce firma nudi dosta jeftinih delova za razne tipove vozila, koji se uvoze iz Azije i na koje firma takođe daje garanciju.

Novo u ponudi – Brembo kočioni sistemi

Brembo je svetski poznati lider u razvoju i proizvodnji kočionih sistema za automobile, motocikle i industrijska vozila za prvu ugradnju.

Sinonim za dobro i sigurno kočenje. Tehnologija razvijena u Formuli 1, garancija je kvaliteta i kod putničkih automobila. Poslednja inovacija od strane Brembo stručnjaka koja je nazvana easy check, koja na samom disku ima vizualne indikatore za istrošenost diska.

Auto servis je osposobljen za održavanje vozila i voznih pakova velikih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, firme mogu ostvariti niz pogodnosti.

Garancija

Za svu robu kupljenu u Auto Line prodavnicama i sve delove ugrađene i remontovane u servisu dobijate godinu dana garancije uz fiskalni račun koji izdajemo nakon popravke.

Ukoliko ste firma koja ima 2 vozila ili špediterska kompanija sa zavidnim voznim parkom, mogućnost sklapanja ugovora o održavanju voznog parka je jednako dostupna. Prvenstvo popravke, reagovanje na hitne kvarove, mogućnost šlepovanja pokvarenih vozila, mogućnost odloženog plaćanja; brze reakcije na neočekivane reklamacije i profesionalne cene su samo jedna od mnogih pogodnosti saradnje sa nama.

Pozovite nas, pišite i vrlo rado ćemo održati sastanak o daljoj saradnji.

Jovanke Radaković 33 a, Beograd

  • 8 years ranije

  Odlicno iskustvo. Cene su okej, majstor je sve odradio kako treba. Stare delove sam dobio u kutijama od novih i dobio sam Fiskalni racun, a ne kao pre, blok racun. Kazu da sa tim imam godinu dana garancije.

  Jedino je malo teze zakazati termin, ja sam zvao u ponedeljak i imao sam da biram izmedju srede i cetvrtka.

  Bojan Stanojevic

 • Kvalitet
 • Usluga
 • Cena
Izaberi sliku