fbpx
Auto bravar Bobi – kodirani kljucevi

Auto bravar Bobi

Popravka auto brava i centralnih brava, menjanje šifre brava. Osim što kod nas možete popraviti auto – brave, takođe dolazimo na Vaš zahtev, po pozivu. Popravljamo i izrađujemo sve vrste i modele auto brava, centralnih brava, sigurnosnih auto sistema, kao i smart ključeva.

Popravka svih vrsta auto brava, izrada ključeva

Autobravarska radnja “BOBI” postoji od 1990. godine, a deo je porodičnog biznisa započetog krajem sedamdesetih.

Osim popravki brava, obavljamo i:

  • Otvaranje i otključavanje automobila bez oštećenja;
  • Izrada kodiranih, čip i smart ključeva, čak i kad nemate ključ od vašeg automobila;
  • Popravka ključeva, daljinskih komandi i smart ključeva;
  • Ugradnja daljinskih komandi i centralnog zaključavanja.

Poslujemo uspešno, a najviše zahvaljujući zadovoljnim mušterijama koje su naša najbolja reklama, a ova prezentacija je u cilju da se predstavimo mlađim generacijama i svima onima koji prate neke nove načine obaveštavanja. Od osnivanja radnje, naš moto jeste, na prvom mestu, da mušterija bude zadovoljna, kako kvalitetom rada, tako i cenom usluga.

Kada se dogodi da izgubite ključ, a nemate rezervni, jedino rešenje jeste da se napravi nov. U zavisnosti od toga kakav ključ ima vaše vozilo, razlikuje se i procedura.

Prilikom popravke brava na vašim kolima, uglavnom se trudimo da se ne osećate samo kao mušterija već kao prijatelj kuće, koji može doći i kada mu zatreba savet bilo kakve vrste, na primer, gde da popravi auspuh, promeni lamelu, popravi karburator, kako da održava brave na svom automobilu, itd. Naš rad je postao deo naše tradicije, iako se mi još uvek razvijamo.

Kod modernih vozila za otključavanje je zadužena ključ kartica. U njoj se nalaze podaci o automobilu, a danas se i one mogu napraviti kod bravara. Iako nije vidljiv i one imaju ključ, pa ga je potrebno najpre narezati, zatim kodirati.

Garancija za izvršene usluge.

Za sve informacije o našim uslugama možete nas kontaktirati, a mi ćemo odgovoriti na svaki Vaš zahtev u najkraćem mogućem roku. Pogledajte preporuke zadovoljnih korisnika naših auto bravarskih usluga.

11000 Beograd