fbpx
Stamenković niskogradnja

Stamenković niskogradnja

Stamenković niskogradnja je mlada firma, ali sa iskusnim majstorima. Poseduje svu potrebnu mehanizaciju za kvalitetno asfaltiranje i uređenje puteva, trotoara, dvorišta, platoa itd.

Asfaltiranje Beograd – Stamenković niskogradnja.

Naša firma nudi celokupnu uslugu od ideje do realizacije, a izlazak na teren i procena radova su besplatni. Slike radova uveriće Vas u sve navedeno.

Naše usluge:

Asfaltiranje predstavlja mešavinu mineralnog ili kamenog materijala i bitumena, koja je primarno crne (tamne) boje. U zavisnosti od potreba samog terena, asfalt se može izraditi u različitim svojstvima. Asfalt se može praviti ili u okviru fabričke proizvodnje ili na samom terenu.

Asfaltiranje podrazumeva upotrebu asfalta, građevinskog materijala Izgradnje u građevinarstvu na magistralnim, regionalnim, lokalnim i gradskim saobraćajnicama, platoima, trotoarima, trgovima, halama, podzemnim i spratnim garažama, mostovima.

Cena za dobavku i ugradnju dvoslojnog finog i grubog asfalta.

Asfalt se nalazi u  obliku guste mase, zagrejana smesa se postavlja na kompaktnu osnovu i poravna teškim valjcima.
Taj materijal se brzo hladi i stvrdne stvarajući glatku površinu za automobilske gume.
Ali, asfalt tokom vremena – sunce, voda, led i teška vozila izazivaju pukotine, koje se šire i stvaraju neželjene rupe na drumu, tako da je potrebno stalno obnavljanje i popravka.

Jovana Sušića 8, 11251 Beograd