fbpx

Roling Krstić

Roling Krstić s.g.r. se bavi uslugama gradnje u građevinarstvu na magistralnim, regionalnim, lokalnim i gradskim saobraćajnicama, platoima, trotoarima, trgovima, halama, podzemnim i spratnim garažama, mostovima. U najzastupljenije usluge spada asfaltiranje dvorišta.

Asfaltiranje i betoniranje

U radu, Roling Krstić, koristi visoko kvalitetni standardizovani materijal i poseduje sopstvenu mehanizaciju i visoko obučeni kadar. Roling Krstić se bavi asfaltiranjem i pripremom (zemljani radovi) za asfaltiranje manjih i većih površina. Za kvalitet i trajnost asfalta nije presudna debljina asfalta nego kvaliteta podloge.

Usluge

Usluge asflaltiranja:

Usluge betoniranja:

 • Ploča trotoara;
 • Potpornih i obložnih zidova;
 • Betoniranje i asfaltiranja podova u industrijskim halama.

Beton je izuzetno čvrst materijal što ne čudi s obzirom da se koristi za autoputeve i saobraćajnice – kao materijal za podne površine beton ima čvrstoću i istrajnost materijala koji može da podnese habanje i opterećenja koja podnose autoputevi. Upravo iz ovog razloga beton je prvi izbor kada se izrađuju podovi u magacinima, fabričkim postrojenjima i drugim prostorima koji imaju specifičnu namenu i po pravilu moraju da podnesu veliki teret ili agresivne uticaje sredine.

Beton ima mnoštvo prednosti. Pored ekonomičnosti, jedna od njegovih najprivlačnijih osobina je lakoća održavanja – sve osobine koje čine beton izuzetno čvrstim i trajnim čine i da se podna površina od betona lako održava.

Obeležavanje – horizontalna signalizacija:

 • Obeležavanje sportskih igrališta;
 • Obeležavanje parking prostora;
 • Obeležavanje trotoara;
 • Obeležavanje poligona za auto škole;
 • Obeležavanje na aerodromskim pistama.

Horizontalna signalizacija su sve oznake na cesti kao što su pešački prelazi, pune i isprekidane linije, linija za zaustavljanje, ležeći policajac. Oznake na kolovozu služe za regulisanje saobraćaja na putevima, za vođenje učesnika u saobraćaju i za pružanje odgovarajućih obavještenja korisnicima vozila i puteva.

Ukoliko Vam je potrebna neka od naših usluga, pozovite nas. Mi ćemo mehanizacijom i stručnim radom ispuniti sve ono što ste Vi zamislili.

064 128 5835

  • 9 godina ranije

  Firmi Krstić želim sve najbolje u daljem radu komunikacija i usluga na zavidnom nivou nadam se i budućoj saradnji želim vam da tako nastavite. Srdačan pozdrav

  Zdravko Pejović

  • 6 godina ranije

  Sjajno i brzo odrađen posao, kao i pripremni radovi sa drugom firmom sa kojom će Vas Rolling Krstić spojiti. Odlična ekipa i hvala na saradnji. Preporuka za sve koji sami na netu traže rešenje za asfalt.

  Sylvia Babarci

  • 6 godina ranije

  Veoma profesionalno odradjen posao betoniranja prilaznih staza nasem objektu. Hvala

  Nenad Jankovic