fbpx
Elafonisi tours – Egzotične destinacije

Elafonisi tours

Turistička agencija Elafonisi tours je specijalizovana za Grčku i ima bogatu ponudu aranžmana za letovanje širom ove predivne Mediteranske zemlje, od romantičnih ostrva, do divnih peščanih plaža u kontinentalnom delu. Posredstvom naše agencije možete posetiti i neka od najpoznatijih letovališta u Španiji, Turskoj, Egiptu…

Turistička agencija – Elafonisi tours.

Elafonisi tours je nova turistička agencija koja ne nudi samo odmor, već nam je cilj da svako Vaše putovanje učinimo nezaboravnom uspomenom. Naše stručno osoblje pomoći će Vam u izboru prave destinacije za Vaš odmor iz snova.

Bilo da su u pitanju porodični odmori, uživanje na planinama ili opuštanje u nekoj od banja, kod nas ćete pronaći ono što Vama najviše odgovara. Aranžmani koje nudimo pristušačni su za svačiji džep. Ono po čemu se naša agencija izdvaja jeste nešto drugačiji pristup i odnos prema klijentima, kao i veliki izbor destinacija i aranžmana koji će oduševiti ljubitelje putovanja svih generacija.

Evropske destinacije

Svim ljubiteljima drevnih kultura, prelepih trgova, spomenika, katedrala i zamkova, turistička agencija Elafonisi tours pruža ceo svet na dohvat ruke. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor aranžmana za najrazličitije evropske destinacije:

 • Milano;
 • Prag;
 • Pariz Diznilend;
 • Venecija;
 • Beč;
 • Budimpešta;
 • Istanbul;
 • Moskva;
 • Sankt Peterburg…

Turistička agencija Elafonisi tours nudi i veliki izbor aranžmana za zimovanje u vodećim planinskim centrima u Bugarskoj i Sloveniji. Ukoliko želite da uživate i otkrijete čari naše zemlje, agencija predlaže mnoga zanimljiva mesta koja vredi obići po Srbiji.

Bilo koju destinaciju da odaberete, naši vodiči Vam stoje na raspolaganju za pomoć i savet. Profesionalnost i ljubaznost jesu osnovni putokazi u našem poslovanju.

Kako biste se osećali bezbrižno i sigurno na Vašem putovanju, nudimo i putno osiguranje jedne od vodećih osiguravajućih kuća Wiener Stadtische. Na Vama je samo da odaberete omiljenu domaću ili inostranu destinaciju koju ste oduvek želeli da obiđete i uživate u putovanju po Vašoj meri.

Požurite da iznenadite svoju lepšu polovinu za Dan zaljubljenih ili 8. mart; priredite joj nezaboravno iskustvo, najlešpše trenutke na najboljim destinacijama. Fenomenalni aranžmani za dvoje, puno izbora, a vi napravite vaš.

Pogledajte preporuke klijenata koji su koristili usluge naše turističke agencije.

Carigradska 24, Beograd

  • 5 godina ranije

  Odgovorili su na svaki moj upit vrlo brzo i detaljno. Posvetili su mi se kao da sam im ja jedini klijent. Najviše mi se svidja to što sam im dala šta želim i koliki mi je budžet za putovanje a onda su oni odradili sve ostalo. Moje je bilo samo da izaberem šta mi najviše odgovara. Dobila sam mnogobrojne ponude i kometare sa Tripadvisor-a. Agencija se lako pronalazi. Osoblje je vrlo ljubazno i posvećeno. Otišla sam jednom do agencije, sve ostalo smo odradili online jer su mi ponude slali na Viber.